Els nostres inicis

ELS INICIS

El despatx BUFETE GONZALO fou fundat el 1975 per D.Juan GONZALO, procedent de l'Administració Local. Durant aquests més de 40 anys, la firma ha assessorat a través del seu Departament d'Empresa i del Jurídic a particulars, petites i mitjanes empreses, fundacions o entitats locals (ajuntaments, associacions de municipis, mancomunitats i altres organitzacions de Dret Administratiu).

En el transcurs de més de 40 anys d'experiència els professionals que han format part d'aquest despatx, han assessorat a empreses privades i entitats públiques de tota mena, adaptant-les als constants canvis legislatius en matèria fiscal, laboral, comptable i mercantil.

En l'actualitat, Gonzalo Assessors interactua amb els seus clients a través d'un Departament d'Empresa, dedicat a l'assessorament fiscal, laboral i comptable, amb seu a Lleida; què es dedica a l'assessorament a particulars, empreses i altres entitats en aquestes matèries.

En l'actualitat, l'equip professional de Gonzalo Assessors, assessora a entitats d'arreu de l'estat.

L'equip de professionals que formen aquest despatx, són el principal actiu d'aquesta firma.

 

  • OBJETIUS:
    El nostre objectiu fonamental es basa en oferir un servei de qualitat als nostres clients, basat en la nostra experiència en el món empresarial. Fruit d'aquest objectiu neix un segon basat en l'atenció personalitzada al client, adaptant-se a les seves necessitats i oferint la millor solució per a cada moment
  • VALORS

    La nostra filosofia de treball es basa en una actitud proactiva envers els nostres clients amb la finalitat de gestionar més eficientment els seus assumptes.

    Els pilars sobre els quals es fonamenta la nostra filosofia són la professionalitat, la responsabilitat i la capacitat de treball.